Ostanite še naprej z nami

Pomagajte nam urediti zbirko elektronskih naslovov, v kateri se je našel tudi vaš. Vaš elektronski naslov se je v naši zbirki znašel zaradi različnih razlogov: lahko ste kupili našo knjigo, se udeležili katerega izmed seminarjev ali pa izpolnili obrazec na naših spletnih straneh. Ker bi si zelo želeli, da ostanemo še naprej skupaj, potrebujemo od vas dovoljenje, da vas obdržimo v naši zbirki. Občasno bi od nas dobili kakšno novičko, posebno ponudbo ali bi vas povabili na naše poslovne dogodke.

Če želite še naprej prejemati naša obvestila, vas prijazno prosimo, da kliknete na spodnjo povezavo in si s tem zagotovite, da boste še naprej obveščeni o vseh naših novostih, ponudbah in še čem.

Vendar pa to ni vse. Vašo lojanost bi radi tudi nagradili. Vsem, ki boste še naprej ostali z nami, ponujamo na izbiro tri ugodnosti iz naših storitev.

Brezplačen preizkus Generatorja

Brezplačno

Knjiga Ekonomija seksa

Ekonomija seksa temelji na načelu neenakosti na katerem sloni tudi splošna ekonomija. Zato je pisec poskušal prenesti ta vzorec tudi v igro med moškim in žensko ter poskušal poiskati njene pozitivne ekonomske učinke. Knjiga, ki pove resnico.

Do 70% ceneje

Zaščita Heimdal Security

Zaščitite svoj računalnik pred raznimi virusi, hrošči in drugo zlonamerno programsko opremo s programom Heimdal Security Thor.

Thor blokira viruse in zlonamerno programsko opremo PRED okužbo vašega računalnika.

Več kot 70% ceneje

Izdelava spletne strani

Izkoristite priložnost in si izdelajte napredno in odzivno spletno stran. Redno ceno izdelave (360,00€) smo samo za vas znižali na 99,00€.

Vsa vsebina na eni strani, možnost lastne domene samostojno urejanje vsebine strani, vgrajena analitika obiska in še več.

Izpolnite obrazec, izberite ugodnost in ostanite še naprej z nami.

Pri posebni ponudbi sodelujejo:

Založba Pasadena

Založba pasadena - prva spletna knjigarna v Sloveniji.

Vadria.net

IT distributer specializiran za rešitve iz področja varnosti.

Pasadena Generator

Profesionalna izdelava odzivnih spletnih strani in trgovin.