POSTANITE ČLAN knjižnega KLUBA PASADENA

Založba Pasadena že od samega začetka skrbi za svoje bralce, zato nas je že preko 10.000, ki skozi članstvo v klubu (ki je seveda brez obveznosti), pridobivamo različne ugodnosti.

Tudi do 40% popusta, na domačo in tujo literaturo, na drugo ponudbo naših partnerjev ali posebne ponudbe, o katerih vas bomo redno obveščali. Spremljajte naše spletne strani in druge povezave (Facebook, Linkedin), da boste obveščeni o ugodnostih.

Vse nove člane kluba pa bi radi tudi nagradili. Vsem, ki se boste na novo včlanili v knjižni klub, ponujamo na izbiro TRI UGODNOSTI iz naših storitev.

Brezplačno

E. Storm - Bratovščina Culis

Več kot 400 strani strani mladinskega fantazijskega romana v katerem je prikazana bogata slovenska mitološka zgodovina in ustvarjalnost. Roman, slovenskega avtorja Uroša Topića,  spodobno koketira s svetovnimi uspešnicami sorodnega žanra.

Do 70% ceneje

Zaščita Heimdal Security

Zaščitite svoj računalnik pred raznimi virusi, hrošči in drugo zlonamerno programsko opremo s programom Heimdal Security Thor.

Thor blokira viruse in zlonamerno programsko opremo PRED okužbo vašega računalnika.

Več kot 70% ceneje

Izdelava spletne strani

Izkoristite priložnost in si izdelajte napredno in odzivno spletno stran. Redno ceno izdelave (360,00€) smo samo za vas znižali na 99,00€.

Vsa vsebina na eni strani, možnost lastne domene samostojno urejanje vsebine strani, vgrajena analitika obiska in še več.

Izpolnite obrazec, izberite ugodnost in se včlanite v naš knjižni klub.

Pri posebni ponudbi sodelujejo:

Založba Pasadena

Založba pasadena - prva spletna knjigarna v Sloveniji.

Vadria.net

IT distributer specializiran za rešitve iz področja varnosti.

Pasadena Generator

Profesionalna izdelava odzivnih spletnih strani in trgovin.