Ponovno odprti vavčerji za digitalni marketing

Izkoristite sofinanciranje ob izdelavi spletne strani, spletne trgovine ali rezervacijske platforme!

Brezplačen preizkus Generatorja

Vavčerji za digitalizacijo so spodbuda za mikro, mala in srednja podjetja z možnostjo sofinanciranja ključnih področij digitalizacije. Javne pozive za vavčerje za digitalizacijo je objavil Slovenski podjetniški sklad (SPS). Eden izmed razpisanih vavčerjev je tudi vavčer za digitalni marketing, s pomočjo katerega si lahko skupaj z nami uredite 60% sofinanciranja izdelave spletne strani, spletne trgovine ali rezervacijske platforme.

Vavčer za digitalni marketing

Z vavčerjem je možno pridobiti do 60 % sofinanciranja stroškov za posamezni odobren vavčer. Slovenski podjetniški sklad razpisuje Vavčer za digitalni marketing z možnostmi sofinanciranja:

Sofinanciranje spletne strani:

1.500,00 

Sofinanciranje spletne trgovine:

2.500,00 

Sofinanciranje rezervacijske platforme:

2.500,00 

Kaj pomeni vavčer?

Vavčer pomeni sofinanciranje. Prijavitelj lahko prejme do 60% sofinanciranja celotnega zneska. Več informacij glede samih postopkov pri vavčerjih najdete v razpisni dokumentaciji na SPS, kjer je tudi vzorec pogodbe.

Kdo se lahko prijavi?

Prijavijo se lahko mikro, mala in srednja podjetja, ki imajo vsaj enega zaposlenega. Podjetje ne sme imeti davčnih dolgov, ne sme biti v postopku vračanja državne pomoči, ipd. Vse ostale pogoje vam lahko predstavimo ob poslanem povpraševanju.

Prenova obstoječe spletne strani?

Sofinanciranje prenove obstoječe spletne strani je sicer možno, vendar morajo biti novo postavljene spletne strani v skladu z minimalnimi zahtevami DIH Slovenije.

Postopek pridobitve vavčerja za digitalni marketing:

 1. Objava javnega poziva: Objava javnega poziva za posamezen vavčer na spletni strani SPS in v uradnem listu (Vavčer za digitalni marketing).

 2. Priprava vloge: Navodila so podrobno opisana v pozivni dokumentaciji posameznega vavčerja na spletni strani SPS. Na voljo vam je brezplačna pomoč na SPOT točkah!

 3. Oddaja vloge: Prijavitelj odda poenostavljeno vlogo preko ePortala Slovenskega podjetniškega sklada.

 4. Obdelava vloge: SPS preveri ali izpolnjujete pogoje prijave na javne pozive.

 5. Podpis pogodbe: V primeru izpolnjevanja razpisnih pogojev z SPS Podpis podpišete pogodbo.

 6. Izvedba: Čas za izvedbo: 6 mesecev od podpisa pogodbe: Izvajalca izberete iz Kataloga strokovnjakov na spletni strani DIH Slovenije.

 7. Pregled izdelkov in mnenje DIH Slovenije: Strokovna komisija DIH Slovenije pregleda izvedene izdelke in poda MNENJE: DIH Slovenije preveri, ali so izdelki izdelani v skladu s smernicami posameznega vavčerja.

 8. Zahtevek z dokazili: Prijavitelj v roku 6 mesecev od podpisa pogodbe odda na SPS vsa potrebna dokazila, skupaj s pozitivnim MNENJEM DIH Slovenije.

 9. Izplačilo: SPS v primeru ustreznosti odobri 60% sofinanciranje in izplačilo je izvedeno..
Kontaktirajte nas za več informacij

Pogosta vprašanja v zvezi z vavčerji za digitalni marketing

 • Ali so podane cene vavčerjev za digitalni marketing z ali brez DDV? Cene, ki so navedene v katalogu DIH Slovenija so brez DDV.

 • Domene za novo spletno stran še nimamo, jo lahko sporočimo po oddani vlogi? V vlogi je potrebno vpisati domeno, ki je potem na žalost ni več mogoče več spreminjati.

 • Kakšni so roki za ivedbo projekta? Sredstva so na voljo do leta 2023, vseeno pa je projekt smiselno je izvesti čim prej, saj so sredstva omejena.

Kontaktni obrazec

Če se zanimate za izdelavo spletne strani, spletne trgovine ali rezervacijske platforme s pomočjo vavčerja za digitalni market, izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo.

izdelavo spletne strani
izdelavo spletne trgovine
izdelavo rezervacijske platforme