Generator CRM

Generator CRM je orodje za upravljanje odnosov s strankami, ki je dejansko enostavno in uporabno za mala in srednje velika podjetja.

Želite brezplačen preizkus?

Komunikacija na osebnem nivoju

Razvrstite svoje stranke po seznamih in spremljajte njihove tokove dejavnosti za bolj personalizirano vsebino in uspešnejše oglaševalske akcije.

Želite brezplačen preizkus?

Konstaten stik s strankami

Generator CRM omogoča integracijo z Generator e-poštnim marketingom, kar omogoča vpogled v aktivnosti vaših strank, ki prejemajo vaša marketing sporočila.

Želite brezplačen preizkus?

Glavne lastnosti

  • UPORABNIŠKI PROFILI 360-stopinjski pregled katerega koli uporabnika, vključno s podatki o stikih, dovoljenji po e-pošti in dejavnostmi na spletnem mestu.

  • PRIJAVA UPORABNIKA Določite uporabniške skupine za določeno vsebino (na ravni strani), ki je dostopna samo prek uporabniške prijave na spletnem mestu.

  • SKUPINE UPORABNIKOV Ustvarite uporabniške skupine po meri za segmentiranje strank za pametnejšo in bolj prilagojeno komunikacijo.

  • UVOZ UPORABNIKOV Uvozite in izvozite uporabnike v velikem obsegu v Mono stranke za bolj povezano upravljanje baz podatkov strank.

  • TOK DEJAVNOSTI Za katerega koli uporabnika tok dejavnosti prikazuje vso dejavnost dejavnosti Mono Platform (odpiranje e-pošte, naročila itd.)

  • PODATKI OBRAZCA Nastavite obrazce, da samodejno filtrirajo podatke za izpolnjevanje obrazcev Mono Stranke in po želji enostavno ustvarijo nove uporabnike.

Brezplačen preizkus Generatorja

Če se zanimate za brezplačen preizkus Generatorja za izdelavo vaše nove spletne strani, spletne trgovine ali rezervacijske platforme - izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo.

Preizkus izdelave spletne strani ali trgovine
Preizkus Generator rezervacijske platforme
Preizkus Generator CRM-ja
Preizkus Generator e-marketing platforme

Cenik

Vse naše cene si lahko ogledate na naši podstrani Cenik.