Generator rezervacijska platforma

Generator rezervacijska platforma ponuja enostavno upravljanje osebja, ponudb storitev in krajev, kjer se ponudba vrši.

Želite brezplačen preizkus?

Integracija z vašim koledarjem

Koledar sestankov, osebje in razpoložljivosti lahko upravljajte neposredno v Generatorju. Ustvarite lahko sistem za rezervacijo v več jezikih in časovnih pasovih s prilagodljivim tokom rezervacij.

Želite brezplačen preizkus?

Uporabljajte kjerkoli

Generator rezervacijsko platformo lahko vdelate kjerkoli je možnost za html vdelavo. Če uporablte Wordpress ali katerega imed ostalih CMS-ov, se lahko enostavno povežete z našo rezervacijsko platformo.

Želite brezplačen preizkus?

Glavne lastnosti

  • SMS OPOMNIKI Strankam samodejno pošljite SMS-opomnike, da jih opomnijo na sestanek in zmanjšajo število odhodov.

  • PODPORA RAZLIČNIM TRGOM V pripomoček za spletne rezervacije enostavno dodajte več jezikov in valut, da podpirate kateri koli trg.

  • SAMODEJNA OBVESTILA Ko se rezervacija ustvari ali spremeni stanje, samodejno pošljite e-poštna obvestila strankam in zaposlenim.

  • OGLEDI KOLEDARJA PO MERI Pridobite pregled preteklih, čakajočih in prihodnjih rezervacij za zaposlene v dnevnem, tedenskem ali mesečnem pogledu.

  • OBLIKOVANJE Sistem rezervacijske platforme samodejno prevzame slog vašega spletnega mesta za poenoteno izkušnjo uporabnika.

  • PODPORA MOBILNIM NAPRAVAM Uporabniki rezervacijske platforme si lahko kadarkoli ogledajo in upravljajo sestanke na svoji mobilni napravi.

Brezplačen preizkus Generatorja

Če se zanimate za brezplačen preizkus Generatorja za izdelavo vaše nove spletne strani, spletne trgovine ali rezervacijske platforme - izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo.

Preizkus izdelave spletne strani ali trgovine
Preizkus Generator rezervacijske platforme
Preizkus Generator CRM-ja
Preizkus Generator e-marketing platforme

Cenik

Vse naše cene si lahko ogledate na naši podstrani Cenik.