Rezervacijska platforma

Rezervacijska platforma omogoča enostavno upravljenje s časom za majhna in srednje velika podjetja.

Rezervacijska platforma omogoča enostavno upravljenje s časom za majhna in srednje velika podjetja

Generator rezervacijska platforma ponuja enostavno upravljanje osebja, ponudb storitev in krajev, kjer se ponudba vrši. Lastniki malih in srednje velikoh podjetij se tako lahko osredotočijo na svojo obrt.

Rezervacijska platforma

Rezervacijska platforma omogoča enostavno upravljenje s časom za majhna in srednje velika podjetja.

Letna naročnina:"

2.500,00 

Kaj je e-poštni marketing?

To je proces, pri katerem pošljete komercialno sporočilo potencialni stranki ali trenutni stranki. Izraz se običajno nanaša na pošiljanje e-poštnih sporočil trenutni ali prejšnji stranki in jih spodbuja k nakupu. E-pošta se lahko nanaša na povabilo novih strank ali prepričanje vaših sedanjih kupcev za nakup. Nazadnje je lahko oblika oglasov, kot je začetek prodaje, ali obvestilo.

Prednosti e-poštnega marketinga

Obstajata dve pomembni prednosti pri vključevanju v to vrsto trženja, da je cenovno ugodno in enostavnost. Pošiljanje e-poštnih sporočil je stroškovno učinkovito za promocijo vaših poslovnih izdelkov in storitev v primerjavi z drugimi tržnimi platformami, ki so zelo primerne za zagon ali mala podjetja.

Nekatere spletne strani so zgrajene z oglasi za pridobivanje novic ali posodobitev prek e-pošte. S pridobitvijo teh e-poštnih sporočil jim lahko pošljete tržna sporočila, ki vključujejo posodobitve o vašem podjetju, prihajajoči dogodek ali izdelke, prihodnjo prodajo ali posebne ponudbe in še veliko več. Prav tako je učinkovit način, da jih obvestite, da je vaše podjetje še vedno aktivno.

Strategija e-poštnega marketinga?

Veljavna strategija trženja mora vključevati e-poštni marketing.

Tovrstna strategija trženja vam pomaga pri promociji vaših izdelkov in storitev z najboljšim pristopom za ustvarjanje dobička in doseganje poslovnih ciljev. Vaša strategija je uporabna, če izpolnjujete nastavitve in dajete vse prednosti ciljnemu trgu.

Če želite izvedeti več o tej vrsti trženja, nas kontaktirajte.

Kaj vam naša rezervacijska platforma omogoča?

 1. VEČ SESTANKOV
  Rezervirajte sestanke prek spleta 24 ur na dan, 7 dni v tednu in samodejno povečajte svojo bazo strank. Nastavite opomnike, da zmanjšate število zgrešenih sestankov in kupcem zagotovite najboljšo možno uporabniško izkušnjo.

 2. INTEGRACIJA S KOLEDARJEM
  Koledar sestankov, osebje in vire upravljajte neposredno v urejevalniku rezervacijske platforme. Ustvarite več jezični in več časovni sistem rezervacij s prilagodljivim tokom rezervacij.

 3. VDELAVA REZERVACIJSKE PLATFORME
  Našo rezervacijsko platformo lahko vdelajte na katerokoli drugo/zunanjo spletno stran, tako da dosežete širše občinstvo.

 4. UPRAVLJANJE OSEBJA
  Rezervacijska platforma je narejeno po meri in ponuja upravljanje z neomejenim številom osebja, ponudb storitev in krajev, kjer se ponudba vrši.

Kontaktirajte nas za več informacij

Glavne lastnosti

 • SMS OPOMNIKI Strankam samodejno pošljite SMS-opomnike, da jih opomnijo na sestanek in zmanjšajo število odhodov.

 • PODPORA RAZLIČNIM TRGOM V pripomoček za spletne rezervacije enostavno dodajte več jezikov in valut, da podpirate kateri koli trg.

 • SAMODEJNA OBVESTILA Ko se rezervacija ustvari ali spremeni stanje, samodejno pošljite e-poštna obvestila strankam in zaposlenim.

 • OGLEDI KOLEDARJA PO MERI Pridobite pregled preteklih, čakajočih in prihodnjih rezervacij za zaposlene v dnevnem, tedenskem ali mesečnem pogledu.

 • OBLIKOVANJE Sistem rezervacijske platforme samodejno prevzame slog vašega spletnega mesta za poenoteno izkušnjo uporabnika.

 • PODPORA MOBILNIM NAPRAVAM Uporabniki rezervacijske platforme si lahko kadarkoli ogledajo in upravljajo sestanke na svoji mobilni napravi.

Kontaktni obrazec

Če se zanimate za izdelavo spletne strani, spletne trgovine ali rezervacijske platforme s pomočjo vavčerja za digitalni market, izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo.

Izdelavo spletne strani
Izdelavo spletne trgovine
Izdelava rezervacijske platforme

Rezervacijska platforma

Rezervacijska platforma omogoča enostavno upravljenje s časom za majhna in srednje velika podjetja.

Letna naročnina:"

2.500,00