Kdo smo?

Pasadena Generator spada pod krovno podjetje  Založba Pasadena, ki je največji slovenski založnik literature s področja računalništva, IT, uporabniških programov in drugih priročnikov. Znamko Pasadena Generator smo ustvarili, ker verjamemo, da lahko z dolgoletnimi izkušnjami na področju IT strankam ponudimo kakovostne in konkurenčne storitve oblikovanja spletnih strani.


Založba Pasadena sicer nadaljuje svojo pot na področju izdajanja literature, grajenja kakovosti in uporabniku prijaznega posredovanja znanja.

Naša vizija in poslanstvo

Naše zanimanje za spletne strani sega daleč nazaj, pred leto 1998, ko je začela poslovati prva spletna knjigarna v Sloveniji na naslovu pasadena.si. Od takrat se je pri izdelavi spletnih straneh spremenilo veliko stvari. Ves čas smo budno spremljali novosti, trende in tehnologije, se učili ter naposled vse znanje in ideje združili v projekt Pasadena Generator.

Osnovno poslanstvo našega krovnega podjetja Založbe Pasadena je želja biti soustvarjalec sodobne informacijske družbe s posredovanjem in razširjanjem specifičnih znanj, ki jih ljudje potrebujejo pri delu v službi ali doma.

Kontaktirajte nas

Založba Pasadena

Tehnološki park 20

1000 Ljubljana 

SI

Telefon: +386 1 475 95 30

E-pošta: info@pasadenagenerator.com

ID za DDV: SI87438488

TRR: SI56 1010 0004 4446 850

hCaptcha