Generator e-poštni marketing

Generator e-poštni marketing omogoča manjšim in srednje velikom podjetjem pošiljanje kampanij in spletnih novic njihovim ciljnim strankam.

Brezplačen preizkus Generatorja

Komunikacija na osebnem nivoju

Razvrstite svoje stranke po seznamih in spremljajte njihove tokove dejavnosti za bolj personalizirano vsebino in uspešnejše oglaševalske akcije.

Oglašujte svoje podjetje s pomočjo naših storitev e-poštnega marketinga.

Iščete učinkovito marketinško akcijo, da dosežete ciljni trg? Poskusite se vključiti v e-poštni marketing. Morda razmišljate, če pošiljanje e-pošte še vedno obstaja v digitalnem marketingu, odgovor je DA, je eno od učinkovitih tržnih strategij danes. Na splošno, to trženje zasenči socialne medije, SEO optimizacije in podobno. In to je zato, ker večina ljudi uporablja e-pošto.

E-marketing

Generator e-poštni marketing omogoča manjšim in srednje velikom podjetjem pošiljanje kampanij in spletnih novic njihovim ciljnim strankam.

Letna naročnina:"

2.500,00 

Kaj je e-poštni marketing?

To je proces, pri katerem pošljete komercialno sporočilo potencialni stranki ali trenutni stranki. Izraz se običajno nanaša na pošiljanje e-poštnih sporočil trenutni ali prejšnji stranki in jih spodbuja k nakupu. E-pošta se lahko nanaša na povabilo novih strank ali prepričanje vaših sedanjih kupcev za nakup. Nazadnje je lahko oblika oglasov, kot je začetek prodaje, ali obvestilo.

Prednosti e-poštnega marketinga

Obstajata dve pomembni prednosti pri vključevanju v to vrsto trženja, da je cenovno ugodno in enostavnost. Pošiljanje e-poštnih sporočil je stroškovno učinkovito za promocijo vaših poslovnih izdelkov in storitev v primerjavi z drugimi tržnimi platformami, ki so zelo primerne za zagon ali mala podjetja.

Nekatere spletne strani so zgrajene z oglasi za pridobivanje novic ali posodobitev prek e-pošte. S pridobitvijo teh e-poštnih sporočil jim lahko pošljete tržna sporočila, ki vključujejo posodobitve o vašem podjetju, prihajajoči dogodek ali izdelke, prihodnjo prodajo ali posebne ponudbe in še veliko več. Prav tako je učinkovit način, da jih obvestite, da je vaše podjetje še vedno aktivno.

Strategija e-poštnega marketinga?

Veljavna strategija trženja mora vključevati e-poštni marketing.

Tovrstna strategija trženja vam pomaga pri promociji vaših izdelkov in storitev z najboljšim pristopom za ustvarjanje dobička in doseganje poslovnih ciljev. Vaša strategija je uporabna, če izpolnjujete nastavitve in dajete vse prednosti ciljnemu trgu.

Če želite izvedeti več o tej vrsti trženja, nas kontaktirajte.

Zakaj se odločiti za email marketing?

V poplavi nenehnega “bombardiranja” tržnikov z najrazličnejšimi novicami, vsebinami, uporabnimi nasveti, nagradnimi igrami in vsem mogočim, z namenom, da podjetja dosežete svoje spletne, ciljne publike, je email marketing, ena izmed poti, kjer, v kolikor ga izvajate pravilno, lahko pomembno prispeva k temu, da si vaša ciljna publika zapomni vašo blagovno znamko. In tudi, da začne o njej govoriti in razmišljati.

Glavni izzivi uspešnega email marketinga:

  1. Poskrbeti za konstantno in stabilno rast baze prejemnikov vaših e sporočil. To pomeni tudi poskrbeti za manj odjav od prejemanja vaših e-sporočil kot se jih prijavi na vaše e-novice.
  2. Poskrbeti za čimvišji delež (stopnjo) odpiranja vaših poslanih e sporočil (t.i. open rate).
  3. Poskrbeti za čim višji delež klikabilnosti na povezave znotraj vaših poslanih sporočil (t.i. CTR oz. click through rate).
  4. Poskrbeti za konstantnost pošiljanja sporočil (t.i. email marketing automation).

Glavne lastnosti

  • ZAUPANJE Pošiljanje e-pošte je marketing kanal, kjer si še vedno lahko najhitrehe zaslužite zaupanje obiskovalca.

  • HITROST Rezultati e-poštne kampanije so vidni dokaj kmalu. Običajno v približno 3 do 5 dneh.

  • AVTOMATIZACIJA Ustvarite samodejne odzivnike, ki bodo za vas “delali” 24 ur na dan, 365 dni v letu.

  • SEGMENTACIJA Posvetite nekaj časa segmentaciji in personalizaciji. Tako boste lahko bralčevo izkušnjo še dodatno izboljšali in mu ponudili le tisto, kar ga zares zanima.

  • ZVESTOBA Z rednim obveščanjem boste pri vaših naročnikih ustvarili občutek “zvestobe”. Gre za koncept vzajemnosti Cialdinijevih zakonov prepričevanja.

  • STATISTIKA Naš sistem za e-poštni marketing se samodejno poveže z Generator CRM bazo strank in avtomatsko spremlja njihove dejavnosti.