Pojavna okna

Dajte malim in srednje velikim podjetjem možnost za nadvse napredno in enostavno izkušnjo z upravljanjem pojavnih (pop-up) oken.

Dajte malim in srednje velikim podjetjem možnost za nadvse napredno in enostavno izkušnjo z upravljanjem pojavnih (pop-up) oken

Uporaba Pojavnih oken je odličen način za mala in srednje velika podjetja, da povečajo seznam svojih strank tako, da spodbujajo obiskovalce spletnega mesta, da se prijavijo na obveščanje. V kombinaciji z Generator CRM-jem in Generator E-poštnim marketingom lahko aktivno gradite na zvestobi svojih strank.

Pojavna okna

Napreden in enostaven sistem za upravljanje pojavnih (pop-up) oken.

Letna naročnina:"

2.500,00 

Kaj je e-poštni marketing?

To je proces, pri katerem pošljete komercialno sporočilo potencialni stranki ali trenutni stranki. Izraz se običajno nanaša na pošiljanje e-poštnih sporočil trenutni ali prejšnji stranki in jih spodbuja k nakupu. E-pošta se lahko nanaša na povabilo novih strank ali prepričanje vaših sedanjih kupcev za nakup. Nazadnje je lahko oblika oglasov, kot je začetek prodaje, ali obvestilo.

Prednosti e-poštnega marketinga

Obstajata dve pomembni prednosti pri vključevanju v to vrsto trženja, da je cenovno ugodno in enostavnost. Pošiljanje e-poštnih sporočil je stroškovno učinkovito za promocijo vaših poslovnih izdelkov in storitev v primerjavi z drugimi tržnimi platformami, ki so zelo primerne za zagon ali mala podjetja.

Nekatere spletne strani so zgrajene z oglasi za pridobivanje novic ali posodobitev prek e-pošte. S pridobitvijo teh e-poštnih sporočil jim lahko pošljete tržna sporočila, ki vključujejo posodobitve o vašem podjetju, prihajajoči dogodek ali izdelke, prihodnjo prodajo ali posebne ponudbe in še veliko več. Prav tako je učinkovit način, da jih obvestite, da je vaše podjetje še vedno aktivno.

Strategija e-poštnega marketinga?

Veljavna strategija trženja mora vključevati e-poštni marketing.

Tovrstna strategija trženja vam pomaga pri promociji vaših izdelkov in storitev z najboljšim pristopom za ustvarjanje dobička in doseganje poslovnih ciljev. Vaša strategija je uporabna, če izpolnjujete nastavitve in dajete vse prednosti ciljnemu trgu.

Če želite izvedeti več o tej vrsti trženja, nas kontaktirajte.

Kaj vam sistem za delo s pojavnimi okni omogoča?

 1. PERSONALIZIRANA/OSEBNA IZKUŠNJA
  Dajte lastnikom malih podjetij moč, da ustvarijo bogate in prilagojene izkušnje s spletnimi stranmi. Uporabite dinamično vsebino za spodbujanje angažiranosti in konverzije.

 2. VEČJA KONVERZIJA
  Od posebne kode za popust za nove kupce do poudarjanja novega izdelka obstoječim strankam, ponujanje dragocene ponudbe obiskovalcem spletnega mesta v realnem času je odličen način za pridobitev več poslov.

 3. MERJENJE VPLETENOSTI
  Izkoristite statistične podatke Generator On-Site Engagements, da vidite, katere promocije in vsebine so najbolj privlačne za ciljno publiko, in prilagodite strategijo na podlagi vpogledov obiskovalcev.

 4. DOLGOROČNI ODNOS
  Uporaba Generator On-Site Engagements je odličen način za mala podjetja, da povečajo seznam svojih strank tako, da spodbujajo obiskovalce spletnega mesta, da se prijavijo na glasilo.V kombinaciji z Generator Email Marketing lahko aktivno gradite na zvestobi svojih strank.

Kontaktirajte nas za več informacij

Glavne lastnosti

 • “CALL TO ACTION” Izbirajte med različnimi sporočili, ki temeljijo na konverzijah, na primer prijava na glasila, navodila za zemljevide in drugo.

 • PRILAGOJEN PRIKAZ Za boljšo uporabniško izkušnjo prikažite različne dejavnosti na kraju samem v mobilnih napravah, tabličnih računalnikih in namiznih računalnikih.

 • NAVADE KUPCEV Prilagodite angažmaje na kraju samem, ki bodo prikazani na podlagi vedenja obiskovalcev, vključno z drsenjem, številom obiskov in povezav.

 • PRETVORJENJE NAPOTKOV Use referral links from search engine advertising (SEA) campaigns to create a more personalised experience.

 • PRILAGODLJIVO OBLIKOVANJE Generator On-Site Engagements imajo štiri različne možnosti oblikovanja, ki se razlikujejo po postavitvi in ​​umestitvi na spletnem mestu.

 • VPOGLED V STRANKE Pridobite vpogled v nastavitve obiskovalcev s posameznimi meritvami, kot so stopnje odprtosti in klikov.

Kontaktni obrazec

Če se zanimate za izdelavo spletne strani, spletne trgovine ali rezervacijske platforme s pomočjo vavčerja za digitalni market, izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo.

Izdelavo spletne strani
Izdelavo spletne trgovine
Izdelava rezervacijske platforme
hCaptcha

Pojavna okna

Napreden in enostaven sistem za upravljanje pojavnih (pop-up) oken.

Letna naročnina:"

2.500,00