Generator CRM

Generator CRM je orodje za upravljanje odnosov s strankami, ki je dejansko enostavno in uporabno za mala in srednje velika podjetja.

Želite brezplačen preizkus?

Vse o strankah na enem mestu

Upravljanje odnosov s strankami, prirejeno posebaj za mala in srednja podjetja. Centralizirano upravljanje podatkov o strankah zbranih preko obrazcev in analiza dejavnosti strank za pametnejšo komunikacijo.

Želite brezplačen preizkus?

Komunikacija na osebnem nivoju

Razvrstite svoje stranke po seznamih in spremljajte njihove tokove dejavnosti za bolj personalizirano vsebino in uspešnejše oglaševalske akcije.

Želite brezplačen preizkus?

Razvijajte odnos s strankami

Generator CRM vam omogoča vpogled v aktivnosti vaših strank in tako zagotavlja podatke, ki so potrebni, da obstoječe stranke spremenite v prave ambasadorje vaše blagovne znamke.

Želite brezplačen preizkus?

Kaj je CRM?

Vavčer pomeni sofinanciranje. Prijavitelj lahko prejme do 60% sofinanciranja celotnega zneska. Več informacij glede samih postopkov pri vavčerjih najdete v razpisni dokumentaciji na SPS, kjer je tudi vzorec pogodbe.

Komu je CRM namenjen?

Prijavijo se lahko mikro, mala in srednja podjetja, ki imajo vsaj enega zaposlenega. Podjetje ne sme imeti davčnih dolgov, ne sme biti v postopku vračanja državne pomoči, ipd. Vse ostale pogoje vam lahko predstavimo ob poslanem povpraševanju.

In še nekaj...?

Sofinanciranje prenove obstoječe spletne strani je sicer možno, vendar morajo biti novo postavljene spletne strani v skladu z minimalnimi zahtevami DIH Slovenije.

Zakaj uporabljati Generator CRM?

  1. Vsa vsebina na enem mestu: Generator CRM olajša upravljanje odnosov s strankami (CRM) za mala podjetja. Centralno upravljajte s podatki o strankah in dejavnostmi sodelovanja za pametnejšo komunikacijo.

  2. Make it personal: Ustvarite skupine uporabnikov in tokove dejavnosti strank za bolj prilagojeno vsebino in kampanje.

  3. Grow the relationship (Ustvarite/ Dolgoročni odnos s strankami): Generator CRM nudijo vpogled in podatke, potrebne lastnikom malih podjetij, da stranke spremenijo v ambasadorje blagovnih znamk.

  4. Ostanite v stiku s kupci: Generator CRM se neposredno integrira z Mono Email Marketing za ustvarjanje ciljnih seznamov (uporabniških skupin) in beleži sodelovanje uporabnikov v e-poštni kampanji nazaj v tok dejavnosti.
Kontaktirajte nas za več informacij

Glavne lastnosti

  • UPORABNIŠKI PROFILI 360-stopinjski pregled katerega koli uporabnika, vključno s podatki o stikih, dovoljenji po e-pošti in dejavnostmi na spletnem mestu.

  • PRIJAVA UPORABNIKA Določite uporabniške skupine za določeno vsebino (na ravni strani), ki je dostopna samo prek uporabniške prijave na spletnem mestu.

  • SKUPINE UPORABNIKOV Ustvarite uporabniške skupine po meri za segmentiranje strank za pametnejšo in bolj prilagojeno komunikacijo.

  • UVOZ UPORABNIKOV Uvozite in izvozite uporabnike v velikem obsegu v Mono stranke za bolj povezano upravljanje baz podatkov strank.

  • TOK DEJAVNOSTI Za katerega koli uporabnika tok dejavnosti prikazuje vso dejavnost dejavnosti Mono Platform (odpiranje e-pošte, naročila itd.)

  • PODATKI OBRAZCA Nastavite obrazce, da samodejno filtrirajo podatke za izpolnjevanje obrazcev Mono Stranke in po želji enostavno ustvarijo nove uporabnike.

Brezplačen preizkus Generatorja

Če se zanimate za brezplačen preizkus Generatorja za izdelavo vaše nove spletne strani, spletne trgovine ali rezervacijske platforme - izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo.

Izdelavo spletne strani
Izdelavo spletne trgovine
Izdelava rezervacijske platforme
hCaptcha

Cenik

Vse naše cene si lahko ogledate na naši podstrani Cenik.